• Neem contact op

 • Over Fenna

  Ik mag jullie vast feliciteren met jullie aanstaande ouderschap of wellicht dat jullie al ouders zijn en op zoek zijn naar advies of een fijne massage. Voor beide geldt, van harte gefeliciteerd!

  Voor mij is de cirkel rond sinds ik zelfstandig ben geworden en ik op deze wijze een veel meer betrokken en persoonlijkere vorm van kraamzorg kan bieden. Als zelfstandig kraamverzorgster ben ik jullie contactpersoon vanaf het moment dat jullie je aanmelden voor Kraamzorg.

  Voor de 24e week zal ik zelf de intake verzorgen en alle wensen en mogelijkheden omtrent jullie bevalling en kraamtijd met jullie doornemen. Zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn.

  Naast mijn vak als kraamverzorgster ben ik ook al een aantal jaar zwangerschapsdocente en massagetherapeut. Als massagetherapeut geef ik zwangerschaps- en babymassage.  De voorbereiding voor de komst van jullie kindje volg je samen door een zwangerschapscursus te volgen bij mij. Deze cursus bereidt jullie tot in de puntjes voor op de komst van jullie kindje. 
  Aanmelden voor de cursus kan ook via het aanmeldformulier.

  Door mijn jarenlange ervaring in het kraamzorgvak, maar ook door zelf moeder te zijn van drie kinderen kan ik ook na de kraamweek goede adviezen geven en ben ik nog bereikbaar tot maximaal 6 maanden na de geboorte van jullie kindje voor vragen.

  Kraamzorg van KraamzorgFenna wordt door iedere zorgverzekeraar vergoed. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.

  Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact op!

  Ik wens jullie een hele fijne zwangerschap en ik hoop jullie te zien in de kraamweek!
  Lieve groetjes, Fenna Koree

  Van in je buik tot in je armen, optimale zorg en begeleiding