• Neem contact op

 • Een nieuwe website, wauw, het zijn allemaal nieuwe stappen die ik gezet heb. Na al die jaren van kraamzorg ga ik nu een droom waarmaken: mijn eigen Kraamzorg praktijk. Daarnaast blijf ik de cursus Samen bevallen geven en kun je tijdens en na je zwangerschap bij mij terecht voor een heerlijke zwangerschapsmassage of ontspanningsmassage. Voor je kleintje is er de babymassage, een echte aanrader.
  Aanmelden kan eenvoudig via mijn website. Ook op Facebook zal ik regelmatig wat posten. Maar voor nu, veel kijk- en leesplezier op mijn website en misschien zie ik je gauw!

  Groetjes, Fenna

  3 Comments

  Cancel Comment

  1. Fenna, je bent de allerliefste, meest betrokken kraamverzorgster die ik ken. Je neemt de tijd, hebt geduld, bent flexibel, zit vol tips
   Je bent de beste

  2. Prachtige website, mag je trots op zijn! Heel veel succes met je eigen onderneming! Ik heb er alle vertrouwen in!

  3. Fenna heeft bij ons derde mogen kramen. Vanaf het moment ik haar uit de auto zie lopen, zeg ik al tegen mijn schoonmoeder dat dit wel goed zit. Ik doe de deur open en daar ben je. Je geeft een glimlach en straalt meteen warmte uit. Na ons eerste gesprek over hoe en wat, geef jij mij meteen al het gevoel dat ik gezien wordt. Je houdt me goed in de gaten en constateert snel en handelt daar dan ook naar.
   De kraamweek was te snel voorbij en dat kwam ook door dat het erg goed klikte, maar ook omdat jij je open stelt en jij mij op mijn gemak laat voelen. Dit heb jij jezelf niet aangeleerd, zo ben jij van nature. En dat is zo veel waard. Ieder gezin waar jij komt, daar ben jij een cadeautje.
   Fenna, je hebt een prachtige site en je gaat nog in vele gezinnen kramen. Dikke kus voor jou!

  Prev Post
  Previous
  Next Post
  Up next