• Neem contact op

 • Een nieuwe website, wauw, het zijn allemaal nieuwe stappen die ik gezet heb. Na al die jaren van kraamzorg ga ik nu een droom waarmaken: mijn eigen Kraamzorg praktijk. Daarnaast blijf ik de cursus Samen bevallen geven en kun je tijdens en na je zwangerschap bij mij terecht voor een heerlijke zwangerschapsmassage of ontspanningsmassage. Voor je kleintje is er de babymassage, een echte aanrader.
  Aanmelden kan eenvoudig via mijn website. Ook op Facebook zal ik regelmatig wat posten. Maar voor nu, veel kijk- en leesplezier op mijn website en misschien zie ik je gauw!

  Groetjes, Fenna

  6 Comments

  Cancel Comment

  1. Fenna, je bent een kraamverzorgster die iedereen zich kan wensen! Wat hebben we een fantastische week gehad. De zorg voor moeder en baby, maar ook voor grote zus staat voor op. Met veel liefde en passie voer je je werk uit. Een magisch moment hoe je de kleine in bad doet, blijft ons bij. De rust, maar ook humor die je uitstraalt heeft effect bij ons allen! Het was onvergetelijk en erg waardevol.
   Duizendmaal dank en een dikke knuffel!

  2. Fenna, je was nét optijd om onze dochter geboren te zien worden. Je pakte mijn telefoon gauw erbij en maakte prachtige geboorte foto’s en filmpjes.
   Met je openheid, zorgzame, professionele inzet met een flinke vleug humor paste je helemaal in onze “bubbel”.
   Met je inlevingsvermogen en empathie voelde je precies aan zodra er wat was.

   Ondanks dat het herstel gestaag ging kan ik zeggen dat we een heerlijke kraamweek hebben gehad.
   Van het opstarten van de zorg tot aan het einde van de kraamweek hebben we genoten van jouw aanwezigheid.
   Het was dan ook een gemis dat je weg ging!

   De extra fijne service is dat we laagdrempelig, na jouw dag bij ons, nog mochten appen voor vragen.

   Je hebt ons het eerste zetje gegeven om vertrouwen te krijgen in het ouderschap.
   Bedankt lieve Fenna!

   *We bladeren nog steeds in het mooie kraamdossier, wat een lieve verhaaltjes en leuke teksten. Heel waardevol!

  3. Lieve Fenna, ons meisje is inmiddels 2 weken oud en de kraam week zit we alweer een paar dagen op. Wat hebben wij veel van jou geleerd zo bij ons eerste kindje. Voor ons was alles nieuw, maar jij bracht rust en vertrouwen. Daarnaast ook ontzettend veel gezelligheid en lol samen gehad en dat vonden wij misschien nog wel het meest belangrijk.
   Het contact is erg laagdrempelig. Even in de avond een appje als we ergens over twijfelde en je reageerde direct. Zelfs na de kraam week hebben we af en toe nog contact met elkaar en kunnen we met je sparren. Erg waardevol!

   De koffie staat voor jou altijd klaar hier!

  4. Fenna heeft bij ons derde mogen kramen. Vanaf het moment ik haar uit de auto zie lopen, zeg ik al tegen mijn schoonmoeder dat dit wel goed zit. Ik doe de deur open en daar ben je. Je geeft een glimlach en straalt meteen warmte uit. Na ons eerste gesprek over hoe en wat, geef jij mij meteen al het gevoel dat ik gezien wordt. Je houdt me goed in de gaten en constateert snel en handelt daar dan ook naar.
   De kraamweek was te snel voorbij en dat kwam ook door dat het erg goed klikte, maar ook omdat jij je open stelt en jij mij op mijn gemak laat voelen. Dit heb jij jezelf niet aangeleerd, zo ben jij van nature. En dat is zo veel waard. Ieder gezin waar jij komt, daar ben jij een cadeautje.
   Fenna, je hebt een prachtige site en je gaat nog in vele gezinnen kramen. Dikke kus voor jou!

  5. Prachtige website, mag je trots op zijn! Heel veel succes met je eigen onderneming! Ik heb er alle vertrouwen in!

  6. Fenna, je bent de allerliefste, meest betrokken kraamverzorgster die ik ken. Je neemt de tijd, hebt geduld, bent flexibel, zit vol tips
   Je bent de beste

  Prev Post
  Previous
  Next Post
  Up next