• Neem contact op

 • Na al die jaren van kraamzorg ga ik nu een droom waarmaken: mijn eigen Kraamzorgonderneming. Daarnaast blijf ik DE zwangerschapscursus privé geven en weet ik alles van draagdoeken knopen, Dunstan babytaal en is er voor je kleintje de babymassage, een echte aanrader!
  Aanmelden kan eenvoudig via mijn website. Ook op Facebook en Instagram zal ik regelmatig wat posten. Maar voor nu, veel kijk- en leesplezier op mijn website en misschien zie ik je gauw!

  Groetjes, Fenna

  14 Comments

  Cancel Comment

  1. Lieve Fenna,
   En toen was onze kraamweek alweer voorbij! We gunnen alle ouders een kraamweek met jou. Je sloot naadloos aan bij wat wij nodig hadden opeen hele natuurlijke manier en niet geheel onbelangrijk, je was super lief voor onze dochter. Heel graag tot een volgende keer en nogmaals bedankt! Liefs Folkert, Jori en Seija.

  2. Lieve Fenna, wat hebben we een super fijne kraamweek gehad samen met jou! Ondersteuning en hulp waar nodig, maar ook rust en ruimte waar wij zelf onze gang konden gaan. We hadden een heel fijne klik en je no-nonsense aanpak paste goed bij ons. Dankjewel hiervoor!

  3. Lieve Fenna, bedankt! Wij hebben ontzettend genoten van onze kraamweek. Veel geleerd, veel gelachen en bovenal voelde het heel vertrouwd met jou erbij. Super fijn!!

   Kom je de volgende keer weer bij ons?

   Liefs, Yorick, Carolien & Beau

  4. Lieve Fenna,
   Bedankt voor je hulp, luisterend oor, advies en de geweldige onvergetelijke kraamtijd. We hebben zo’n fijne week gehad met jou in ons gezin.
   Je bent een flexibele warme vrouw.
   De cursus bevallen en jou heerlijke zwangerschapsmassage kan ik ook iedereen aanbevelen!!
   Volgende kraamtijd ben je er zeker weer bij!
   Dikke kus laiverd

  5. En toen was de kraamweek alweer voorbij… Lieve Fenna, wat ontzettend fijn dat jij bij ons kwam kramen! Vanaf het moment dat je binnenkwam tijdens de bevalling tot de laatste knuffel bij je vertrek: we voelden ons in ons eigen huis thuis bij jou. Je geduld, lieve aandacht en begripvolle woorden hielpen ons onze weg vinden in de eerste dagen van het ouderschap. Onze dochter voeden, in bad doen, knuffelen: alles kon in ons eigen tempo en in alle rust. Genieten! En wat een humor heb jij, we hadden niet verwacht zoveel te lachen, dikke pret hebben we gehad! De mooie gesprekken die we over en weer voerden zullen we ook niet vergeten. Net als de manier waarop je hielp om de bevalling een mooi, positief plekje in onze herinnering te geven. Zo waardevol ♥️

   Lieve Fenna, we zijn je zo dankbaar voor onze prachtige kraamweek. Dankjewel laiverd, je bent een mooi mens!

  6. Ons eerste kindje op komst.. een droom die uitkomt! Maar ook helemaal nieuw.. hoe gaat dit straks?

   Dankzij Fenna’s privécursus bij ons thuis ontdekten we op een hele fijne, relaxte manier wat er allemaal bij de bevalling kan komen kijken. Alles kwam voorbij: van uitleg over massagetechnieken en ontsluiting, tot tips om zo ontspannen mogelijk te zijn en blijven.

   Lieve Fenna, enorm bedankt voor het vertrouwen, de vele handvatten en to-the-point informatie. We zijn er klaar voor. Tot snel!

  7. Fenna werd ons aangeraden door een collega. Wij waren in het begin een beetje zenuwachtig over wat wij konden verwachten van een kraamverzorgster/zorg in Nederland aangezien wij een Nederlands/Spaans gezin zijn die vele jaren ook in het buitenland hebben gewoond. Vanaf de kennismaking werden wij gerustgesteld door Fenna. Voor ons stond communicatie voorop en dat deed Fenna zeer goed. Ondanks af-en toe een taalbarrière wist Fenna ons te helpen in het Engels wanneer het niet in het Nederlands lukte. Naast de kraamzorg hebben wij ook de zwangerschapscursus gedaan bij Fenna. Deze cursus was helder en duidelijk en hielp ons heel erg goed over wat te verwachten valt tijdens een bevalling in Nederland. Fenna is uiterst zorgzaam, weet de momenten wanneer het stressvol kan zijn goed te relativeren en is voor ons een baken van rust geweest in een kraamweek dat werd gekenmerkt door een ziekenhuisopname van twee nachten. Naast de uitmuntende zorg voor onze dochter, was Fenna ook zeer betrokken en kundig in het leefbaar houden van ons huishouden tijdens de kraamweek. Haar no-nonsense attitude en daadkracht met op elk moment een duidelijk uitleg van haar werkzaamheden in combinatie van een gezonde portie humor hebben mede bijgedragen aan een onbezorgde kraamweek. Daarnaast wij enkele dagen in het ziekenhuis hebben verbleven was het geen probleem voor Fenna om ons nog twee extra dagen te helpen met de kraamweek. Vergeleken met wat je in het buitenland kan verwachten zijn wij blij dat wij in Nederland zijn bevallen en dat Fenna ons heeft bijgestaan. Wij zien Fenna graag weer terug bij een volgende (hopelijk) kraamweek. Met hartelijke groet, de ouders van Lana, Jesper-Niels en Isolda.

  8. Fenna met een hoofdletter F van fantastisch. Wat heb jij ons ontzorgd, na een keizersnee met pittig herstel. Bedankt voor je ongedwongen houding, relaxte sfeer, superhandige tips en lekker droge humor.

   Bij een eventuele tweede hoef ik niet na te denken wie ik als kraamzorg vraag!

   Mocht je dit als aanstaande ouder lezen en nog twijfelen om Fenna in te schakelen: stop, meld je aan en laat Fenna van je kraamweek één maken om met liefde op terug te kijken. En oh ja: vul je koelkast t.z.t. goed, want Fenna maakt de meest lekkere lunches!

  9. Fenna, je bent een kraamverzorgster die iedereen zich kan wensen! Wat hebben we een fantastische week gehad. De zorg voor moeder en baby, maar ook voor grote zus staat voor op. Met veel liefde en passie voer je je werk uit. Een magisch moment hoe je de kleine in bad doet, blijft ons bij. De rust, maar ook humor die je uitstraalt heeft effect bij ons allen! Het was onvergetelijk en erg waardevol.
   Duizendmaal dank en een dikke knuffel!

  10. Fenna, je was nét optijd om onze dochter geboren te zien worden. Je pakte mijn telefoon gauw erbij en maakte prachtige geboorte foto’s en filmpjes.
   Met je openheid, zorgzame, professionele inzet met een flinke vleug humor paste je helemaal in onze “bubbel”.
   Met je inlevingsvermogen en empathie voelde je precies aan zodra er wat was.

   Ondanks dat het herstel gestaag ging kan ik zeggen dat we een heerlijke kraamweek hebben gehad.
   Van het opstarten van de zorg tot aan het einde van de kraamweek hebben we genoten van jouw aanwezigheid.
   Het was dan ook een gemis dat je weg ging!

   De extra fijne service is dat we laagdrempelig, na jouw dag bij ons, nog mochten appen voor vragen.

   Je hebt ons het eerste zetje gegeven om vertrouwen te krijgen in het ouderschap.
   Bedankt lieve Fenna!

   *We bladeren nog steeds in het mooie kraamdossier, wat een lieve verhaaltjes en leuke teksten. Heel waardevol!

  11. Lieve Fenna, ons meisje is inmiddels 2 weken oud en de kraam week zit we alweer een paar dagen op. Wat hebben wij veel van jou geleerd zo bij ons eerste kindje. Voor ons was alles nieuw, maar jij bracht rust en vertrouwen. Daarnaast ook ontzettend veel gezelligheid en lol samen gehad en dat vonden wij misschien nog wel het meest belangrijk.
   Het contact is erg laagdrempelig. Even in de avond een appje als we ergens over twijfelde en je reageerde direct. Zelfs na de kraam week hebben we af en toe nog contact met elkaar en kunnen we met je sparren. Erg waardevol!

   De koffie staat voor jou altijd klaar hier!

  12. Fenna heeft bij ons derde mogen kramen. Vanaf het moment ik haar uit de auto zie lopen, zeg ik al tegen mijn schoonmoeder dat dit wel goed zit. Ik doe de deur open en daar ben je. Je geeft een glimlach en straalt meteen warmte uit. Na ons eerste gesprek over hoe en wat, geef jij mij meteen al het gevoel dat ik gezien wordt. Je houdt me goed in de gaten en constateert snel en handelt daar dan ook naar.
   De kraamweek was te snel voorbij en dat kwam ook door dat het erg goed klikte, maar ook omdat jij je open stelt en jij mij op mijn gemak laat voelen. Dit heb jij jezelf niet aangeleerd, zo ben jij van nature. En dat is zo veel waard. Ieder gezin waar jij komt, daar ben jij een cadeautje.
   Fenna, je hebt een prachtige site en je gaat nog in vele gezinnen kramen. Dikke kus voor jou!

  13. Prachtige website, mag je trots op zijn! Heel veel succes met je eigen onderneming! Ik heb er alle vertrouwen in!

  14. Fenna, je bent de allerliefste, meest betrokken kraamverzorgster die ik ken. Je neemt de tijd, hebt geduld, bent flexibel, zit vol tips
   Je bent de beste

  Prev Post
  Previous
  Next Post
  Up next